Life coaching voor jou

Als life coach assisteer ik mijn clienten bij het creëren van een magnifiek leven gebaseerd op hun diepere verlangens en wensen. Ik doe dat door met jou te verkennen/ontdekken wat jouw authentieke dromen, wensen en verlangens zijn, door je te trainen in jouw emotionele navigatiesysteem (innerlijke leiding) en door een bewuste relatie met je hoger zelf te ontwikkelen (je hogere zelf is het deel van jou dat niet-fysiek is, dat zich op een andere frequentie van bewustzijn bevindt, sommige mensen noemen het ook wel zielsniveau).

Jouw hogere zelf weet wat het magnifieke leven is waarnaar jij verlangt, hoe dat het best bereikt kan worden en probeert jou daartoe te inspireren door je met verlangens te imprinten en feedback te geven via jouw emotionele lichaam om je te laten of je richting realisatie van je dromen en verlangens beweegt (of er vanaf).

Whoo-whoo? Allesbehalve.

Je hebt momenten van helderheid en inspiratie ervaren, liefde in je voelen opwellen, ongetwijfeld ben je verliefd geweest, heb je je gepassioneerd en enthousiast gevoeld over iets, als ook momenten van zware gevoelens evaren, zoals verwarring, droevigheid, angst, zorgen of zelfs wat depressieve/hopeloze gevoelens. Al deze gevoelens zijn het resultaat van innerlijke leiding aan het werk, direct afkomstig van je hogere zelf, en duiden op overeenstemming (alignment) of conflict (misalignment) met het perspectief (frequentie) van jouw hogere zelf.

De uitdaging is echter dat de meeste mensen de boodschap van deze gevoelens niet begrijpen, laat staan begrijpen wat hun hogere zelf heeft te zeggen over het perspectief dat een sterke gevoelsreactie geeft, dus bedenken mensen allerlei incorrecte verhalen over waarom hun leven gaat zoals het gaat, ze geven anderen de schuld van hun rotgevoel (zie je de link met conflict?), of ze laten anderen de reden zijn voor hun fijne gevoel (iemand op zoek naar een soulmate?), of ze geven hun dromen – waar ze in eerste instantie gepassioneerd over waren – op zodra zelftwijfel erin sluipt (innerlijke leiding die je duidelijk maakt dat het tijd is om met een beperkende overtuiging te dealen). Zolang je de boodschap van deze gevoelens verkeerd interpreteert en jezelf afhankelijk blijft opstellen van dingen/andere menssen om je goed (of rot) te voelen, kun je geen bewuste controle over je leven nemen, laat staan het momentum opbouwen om jouw diepere dromen en verlangens te realiseren.

Wanneer je echter een referentiekader hebt om je emotionele navigatiesysteem/innerlijk leiding te begrijpen, en ermee oefent zodat je je bewust wordt van de boodschappen van je hogere zelf, dan kom je in je kracht en twijfel je niet langer aan jouw mogelijkheden, voel je je zelfverzekerd en begin je een magnifiek leven te creëren. Dan stap je vol vertrouwen voorwaarts, genietend van je mooie leven als creator van jouw realiteit, terwijl je weet en voelt dat jouw hogere zelf jouw rug heeft.

Vragen? Wil je met me werken? Neem contact met me op om een afspraak te plannen om te zien of ik de life coach ben waarnaar jij zoekt. Sowieso zal je daarin een paar mooie inzichten en nieuwe inspiratie opdoen.

Met een grote glimlach Eline van Veenendaal