Life coaching moet je echt zelf ervaren. Er zijn zoveel verschillende life coaches, allemaal zijn we net weer even anders in onze aanpak en persoonlijkheid. Daarom bied ik je de mogelijkheid om een kosteloze proefsessie te doen, waarin je ontdekt wie ik als life coach ben, wat ik voor jou kan betekenen én natuurlijk of jij het inspirerend vindt om met mij te werken. Als het klikt dan kan ik je een aanbod op maat doen, en als je tot de conclusie komt dat ik niet de life coach voor jou ben, dan is dat ook prima. No strings attached.

Wil je een afspraak voor een kosteloze proefsessie inplannen? Ga naar contact.

Waarvoor kun je bij mij terecht? Geluk en plezier! Of je nou meer geluk wilt in je totale leven, in je werk of bedrijf, in je relaties, een carrière-switch overweegt, nieuwe dromen en talenten wilt ontdekken, uit een funk wilt komen en weer een beetje leven in de brouwerij wilt, nieuwe inspiratie nodig hebt na een break-up, meer wil leren over je eigen energie en kracht, je noemt het maar op en ik kan er mee aan de slag.

Zie mij als jouw cheerleader of reisgids. Als jij eenmaal de smaak te pakken hebt, dan gaan er deuren open die er eerst niet waren. Dus klik op die link boven, stuur me die mail en ik spreek jou ook binnenkort.

Eline is een ontzettend inspirerend en enthousiaste coach. Ze luistert, speelt in op het juiste moment en geeft feedback op punten waar je zelf nog niet bij stil had gestaan. Ze motiveert je op een manier om jezelf te focussen op de punten die er voor jou toe doen. Daarnaast maakt ze je bewust van de mogelijkheden die je hebt in het leven en om daarin actie te ondernemen. In slechts twee sessies met Eline heb ik gemerkt dat een verandering in je leven kan leiden tot iets heel interessants waarbij je zelf de regie in handen hebt. Eline kan je hierbij gericht sturen en motiveren om bewuste keuzes te maken die er voor jou toe doen. Daarnaast krijg je een hele hoop positieve energie van haar terug! Het voelde als een feestje! – Madelon