Alles is (alleen maar) energie.

Life coaching moet je echt zelf ervaren, zeker de stijl die ik zelf met de jaren heb ontwikkeld. Bovendien zijn er zoveel verschillende life coaches, allemaal anders in aanpak, persoonlijkheid en kennisniveau. Daarom bied ik de mogelijkheid om telefonisch/online een vrijblijvende kennismakingssessie te doen. Zo ontdek je wie ik ben als life coach en hoe ik werk. Als het wederzijds klikt, dan doe ik je een voorstel op maat, en mocht je tot de conclusie komen dat ik niet de life coach voor jou ben, dan is dat natuurlijk ook prima. No strings attached.

Afspraak plannen voor een vrijblijvende kennismaking? Ga naar contact.

Waarvoor kun je bij mij terecht? In feite alles, want alles is het resultaat van onze energie. Of je je nou compleet vastgelopen voelt (en al verschillende methodieken hebt geprobeerd, maar het maar niet vlot getrokken krijgt) of serieus op zoek bent naar iemand die je echt kan helpen om door je eigen plafond van succes heen te breken, ik kan ermee aan de slag.

Wel is het goed te beseffen, dat ik uitsluitend werk met een kleine groep zeer gemotiveerde cliënten. Van ieder van hen verwacht ik, dat zij vol voor hun programma gaan en zich daar ook aan commiteren. De ervaring heeft geleerd dat cliënten zo het meest uit hun coaching halen; een intrinsiek plezier in het constant identificeren, realiseren en herdefiniëren van de voor hen meest vervullende, hoogwaardige (levens)keuzes, ontwikkeling van een diepgaande vaardigheid in het managen van hun persoonlijke energie (en daarmee directe invloed op het potentieel dat ze in hun leven aantrekken).

Kortom, mijn aanpak zorgt voor effecten die nog lange tijd doorwerken, lang nadat een samenwerking is geëindigd.

Sommige van mijn cliënten hebben eerder samengewerkt met een coach, voor anderen was dit een eerste samenwerking met een coach. Allemaal voelden ze echter die sterke resonantie: bij haar moet ik zijn en ik ben bereid om nu écht in mezelf te investeren.

Wat is het prettig samenwerken met Eline als lifecoach! Voor mij is vooral prettig dat zij authentiek is en vanuit het gevoel reflecteert en coacht. De manier waarop ze dat doet (mij in mijn kracht zetten en mij te leren hoe ik mijn innerlijke saboteurs te lijf kan gaan) werkt voor mij erg prettig. Ze staat erg open voor feedback en ik ervaar haar als iemand met kennis van zaken; ze heeft een scala aan tools en methodieken en stemt die op jou persoonlijk af, ze levert echt maatwerk. Dat doet ze met passie maar ook met compassie, een lifecoach naar mijn hart ! Thx Eline.