Alles is (alleen maar) energie.

Life coaching moet je echt zelf ervaren, zeker de stijl die ik zelf met de jaren heb ontwikkeld.

Bovendien zijn er zoveel verschillende life coaches, allemaal anders in aanpak, persoonlijkheid en kennisniveau. Daarom bied ik de mogelijkheid om telefonisch/online een vrijblijvende kennismakingssessie te doen.

Zo ontdek je wie ik ben als life coach en hoe ik werk. Als het wederzijds klikt, dan doe ik je een voorstel op maat. Mocht je tot de conclusie komen dat ik niet de life coach voor jou ben, dan is dat ook prima.

Plan een afspraak voor een kosteloze kennismaking en ontdek het zelf.

Waarvoor kun je bij mij terecht? In feite alles, want alles is het resultaat van onze energie. Of je je nou compleet vastgelopen voelt (en al verschillende methodieken hebt geprobeerd en het maar niet vlotgetrokken krijgt) of serieus op zoek bent naar iemand die je echt kan helpen om door je eigen plafond van succes (en de overtuigingen daaromheen) te breken.

Wel is het goed te beseffen, dat ik uitsluitend werk met een kleine groep zeer gemotiveerde cliënten. Van ieder van hen verwacht ik dat zij vol voor hun programma gaan en zich daaraan commiteren, ook ik doe dat als jouw coach. De ervaring heeft geleerd dat de kracht van de samenwerking de doorslaggevende factor is in wat een cliënt uit coaching haalt; helderheid in zelfkennis en visie, plezier in het realiseren van de voor hen meest hoogwaardige (business)keuzes, ontwikkeling van de vaardigheid in het managen van energie en daarmee directe invloed op het potentieel dat ze aantrekken (dankzij begrip van basale natuurkundige principes).

Kortom, mijn aanpak zorgt voor effecten die nog lange tijd doorwerken, lang nadat de samenwerking is geëindigd.

Natuurlijk ben ik niet de lifecoach voor iedereen, dat wil ik ook niet zijn. Sommige van mijn cliënten hebben eerder samengewerkt met een coach, voor anderen was dit een eerste samenwerking met een coach, maar allemaal voelden ze die sterke resonantie: “bij haar moet ik zijn, ik wil leading edge gaan en ik ben bereid om nu écht in mezelf te investeren.”

Met die mensen werk ik samen.

Geef jezelf de gelegenheid om te ontdekken wat ik voor jou kan doen (het is nog leuk ook).

Wat is het prettig samenwerken met Eline als lifecoach! Voor mij is vooral prettig dat zij authentiek is en vanuit het gevoel reflecteert en coacht. De manier waarop ze dat doet (mij in mijn kracht zetten en mij te leren hoe ik mijn innerlijke saboteurs te lijf kan gaan) werkt voor mij erg prettig. Ze staat erg open voor feedback en ik ervaar haar als iemand met kennis van zaken; ze heeft een scala aan tools en methodieken en stemt die op jou persoonlijk af, ze levert echt maatwerk. Dat doet ze met passie maar ook met compassie, een lifecoach naar mijn hart ! Thx Eline.