De ziel voelt en weet, de geest denkt en praat. Loos de stress, je ziel kent de elegante weg. Een geïnspireerd leven is rijk leven.

De ziel projecteert haar wijsheid in ons bewustzijn, via emoties en intuïtie geeft zij haar inzichten door. Directe aanwijzingen om ons verder te helpen, ze zijn altijd beschikbaar. Of we ze realiseren, dat hangt af van ons humeur. Ons humeur is de graadmeter voor onze vibratie of frequentie. Net als ontvangers die een radiosignaal oppikken en vervolgens omzetten in geluid, zo kunnen wij ons afstemmen op de frequentie van de ziel. Het gevolg is dat we de informatie van onze ziel dan omzetten in betekenisvolle gedachten en geïnspireerde acties.

We ontvangen altijd iets, daarom is het belangrijk onderscheid te leren maken. Materialiseer welvaart die een hoger doel dient, door intuïtief contact met het veld van expansie, voordat anderen dat doen.

Het leven wordt een fijn avontuur, zodra je het mechanisme van frequentie en vibratie begint te begrijpen, een bewuste relatie opbouwt met je ziel en jezelf gaat trainen in het managen van je energie. Dingen die onmogelijk of buiten bereik leken, worden natuurlijk, komen moeiteloos naar je toe.

Welkom, ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je reis naar huis, een huis dat je nooit echt verlaten hebt.

Vind jouw hogere perspectief,

Eline