Klaar voor de shift?
Niets verandert tot energie verandert. Energie verandert zodra gevoel verandert. Gevoel verandert wanneer ideeën veranderen.

Ideeën over het leven, ideeën over business en carrière, ideeën over relaties, ideeën over ouderschap; onze expertise ligt in het realiseren van een doorbraak in een (onbewuste) overtuiging, zodat er ruimte onstaat voor onze unieke individualiteit.

Bij Eline van Veenendaal Coaching werken we met hoog gemotiveerde, unieke en veelal internationale cliënten, slim gebruikmakend van onze voorsprong op het gebied van begrip van persoonlijke energie en coachtechnieken.

We werken met cliënten die klaar zijn voor transformatie en bereid zijn om in zichzelf te investeren. Net zo enthousiast als wij om grenzen uit te dagen en te herdefiniëren.

De vrouwen en mannen waarmee we werken zijn onder andere executives, (equity) partners, piloten, academici, managers en creatievelingen (artiesten). Succesvolle realisatie van hun grootste persoonlijke en professionele doelen, terwijl positief aan de wereld wordt toegevoegd, is het resultaat.

Onze coaching services worden wereldwijd en locatie onafhankelijk geleverd. We streven ernaar om alle cliënten tenminste eenmaal tijdens onze samenwerking te ontmoeten (afhankelijk van de voorkeuren cliënt).

We coachen met instemming, respect en verantwoording voor het coachproces.