De ziel voelt en weet, de geest denkt en praat. Waarom de moeilijke weg, je ziel kent alleen de elegante weg. Een geïnspireerd leven is een zielvol leven.

Je hebt een ziel en ik ga ervan uit dat je je geest ondertussen aardig kent.

De ziel projecteert haar wijsheid in ons bewustzijn, via emoties en intuïtie geeft zij haar inzichten door. Directe aanwijzingen om ons verder  te helpen, ze zijn altijd beschikbaar. Of we ze realiseren, dat hangt af van ons humeur. Ons humeur is de graadmeter voor onze vibratie of frequentie. Net als ontvangers die een radiosignaal oppikken en vervolgens omzetten in geluid, zo kunnen wij ons afstemmen op de frequentie van de ziel. Het gevolg is dat we de informatie van onze ziel dan omzetten in betekenisvolle gedachten en geïnspireerde acties.

Als vuistregel: wanneer je sensaties zoals blijdschap, plezier, waardering, enthousiasme, opwinding en innerlijk weten ervaart, dan zit je op één lijn met je ziel. Voel je je goed, dan zit je op je pad. Ervaar je innerlijk discomfort, dan is het tijd om je perspectief bij te stellen (want je geest is zich aan het identificeren met lage frequentie gedachten uit het massabewustzijn).

We ontvangen altijd iets en daarom is het belangrijk om onderscheid te leren maken tussen gedachten afkomstig van je ziel en die uit het (oude) massabewustzijn.

Niet alleen voel je je niet goed, wanneer je tijdelijk een disconnect met je ziel hebt, je houdt jezelf in dat moment ook weg van alle nieuwe ervaringen, gave kansen, echt nieuwe businessideeën, ongecompliceerd relatiegeluk (en wat meer er op de planning staat voor jou). Begrijp dat iedereen een energieblauwdruk heeft, waarin onze meest kostbare wensen, dromen en verlangens zijn opgeslagen mét een route daarnaartoe. Want de ziel kijkt mee terwijl we ons leven leven; ze weet precies waar we staan in relatie tot wat we graag willen. Of we dat ook realiseren, dat hangt af van onze ontvankelijkheid voor de input van onze ziel. Het is nooit te laat om daar aandacht aan te schenken.

Het leven wordt een fijn avontuur, zodra je het mechanisme van frequentie en vibratie begint te begrijpen, een bewuste relatie opbouwt met je ziel en jezelf gaat trainen in het managen van je energie. Dingen die onmogelijk of buiten bereik leken, worden natuurlijk, komen moeiteloos naar je toe.

Welkom, ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op je reis naar huis, een huis dat je nooit echt verlaten hebt.

Vind jouw hogere perspectief,

Eline