Laat me je twee vragen stellen: Wat wil je? En waarom wil je dat? Denk daar eens een moment over na.

Uiteraard omdat jij je goed wilt voelen. Je wilt trots op jezelf zijn. Je wilt succesvol zijn én blij én gelukkig. Nietwaar?

Ik benader transformatie vanuit een compleet andere invalshoek, dan de meeste mensen gewend zijn. Wat als jouw leven aan jou terug reflecteert hoe jij je voelt over jezelf (of waar jij het meeste aan denkt)? Voor mij is dat een waarheid, maar dit kan een nieuw en radicaal idee zijn voor jou. Ja, ik zeg dat geluk de basis is voor een blij, enthousiast leven. Je kunt je gelukkig voelen ongeacht de omstandigheden in je leven. Het is een kwestie van focus. Wanneer je dit eenmaal doorhebt, dan verandert je leven in de richting die jij wenst.

Sommigen zijn klaar voor mijn aanpak en sommigen niet. Ik ben niet een life coach voor iedereen. We zijn allemaal in verschillende leerfases in onze levens. Dat is prima. Ik ben klaar voor diegenen die eraan toe zijn om hun natuurlijke staat van geluk, helderheid en ontspanning te herontdekken. Wie je ook bent en waar je ook bent. Mijn werk helpt leiders, ondernemers, academici, creatives, mensen met allerlei achtergronden. Omdat we er allemaal naar verlangen om ons supergoed te voelen. Genoeg met alle stress, drama, pijn en zorgen maken. Je bent hier om te leven, niet om te overleven.

Er is een andere weg. Er is een magnifiek leven voor jou aan de horizon. Er zijn veel meer gave, opwindende ervaringen voor jou om te realiseren. Je hoeft niet met minder genoegen te nemen of een compromis te sluiten, wanneer je begrijpt wat je kracht is, die weer voor jezelf opeist en skills ontwikkelt in het managen van je energie. Als life coach kan ik je hierbij helpen en staat lol daarbij voorop. Het draait allemaal om focus terugbrengen in je leven op je supergoed voelen. Because happy journeys lead to happy outcomes.

Wil je met me werken? Ben je nieuwsgierig, maar heb je nog vragen? Ik kijk uit naar je bericht! Zie de contactpagina voor manieren om in contact te komen. Ook bied ik de mogelijkheid om een geheel vrijblijvende korte proefsessie te doen, zodat jij kunt ervaren of ik de life coach ben die jij zoekt. Het zal je sowieso een paar mooie inzichten en nieuwe inspiratie opleveren.

Met een big smile Eline van Veenendaal