Wat je ervaart is het resultaat van je energie, heb je daar invloed op? Ja! Kun je problemen of uitdagingen oplossen zonder er dieper op te focussen? Yes, again. Tijd is niet de factor, focus wel (sterker, je houdt uitdagingen bij je door de aandacht die je ze geeft), juist omdat de oplossing, het resultaat, het succes, uitsluitend een frequentie van je verwijderd is. Klaar voor een elegante, effectieve en pijnloze paradigm shift? Frequentie-coaching lost vraagtekens op en maakt de wereld begrijpbaar en daarmee overzichtelijk.

Zodra je iets begrijpt, kun je het voor jou laten werken.

Vanaf hogere frequenties komen directe aanwijzingen om ons verder te helpen, ze zijn altijd beschikbaar. Of we ze realiseren hangt af van ons humeur. Ons humeur is de graadmeter voor onze frequentie; het laat ons voelen op welke frequentie we opereren. Net als ontvangers die een radiosignaal oppikken en vervolgens omzetten in geluid, zo kunnen wij ons afstemmen op hogere frequenties van inzicht, wijsheid en creativiteit. Het gevolg is dat we die informatie omzetten in waardevolle inzichten en geïnspireerde acties, én dat leidt tot een leven gekenmerkt door materieel en spiritueel succes!

We ontvangen altijd iets, daarom is het belangrijk onderscheid te leren maken. Je energie staat in contact met de wijsheid van oplossingen, succes en resultaten, of wordt geconsumeerd door een laag-frequentie-patroon dat helemaal niet bij jou hoort! Dus, om levensgeluk, welvaart en succes te realiseren, stem je af op een hogere frequentie van bewustzijn.

Wat een briljant avontuur jouw leven (en business) wordt, zodra je het mechanisme van frequentie en vibratie begrijpt. Niets is meer te spannend, hoeft stress of spanning te geven, als je jezelf traint in het managen en onderscheiden van energie. Wat nou onmogelijk of buiten bereik? Onder (business) coaching kun je lezen hoe ik werk.

Welkom, ik kijk ernaar uit om je te coachen naar jouw hogere frequentie,

Eline