Eline van VeenendaalEr is zoveel dat ik over mijzelf kan vertellen, laat ik het eens in sleutelwoorden vertalen (wanneer we samen in de coaching aan de slag gaan, dan ga je diepere betekenis en waarde van deze woorden ontdekken – en zo zullen we ook voor jou doen!).

Dapper, warm, avontuurlijk, liefdevol, grappig, genereus, helder, internationaal, spiritueel en aards, speels, grote zonnebril & groene mintlimonade, vliegen & schrijven, Ibiza & Genua, yoga & hiken, zijde & wol, jurkjes & sandalen, lavendelchocola & natuurkunde, tomboyish & vol in haar kracht als vrouw, authentiek & kleurrijk, echt.

En, voor de mensen die hun voeten nog wat steviger in de wereld van de diploma’s, CV’s en kwalificaties hebben staan (verder lezen kan ook op mijn persoonlijke profiel op LinkedIn):

“In 2010 is Eline van Veenendaal opgeleid als Professional Co-Active Life Coach door het Coaches Training Institute (CTI) in Londen. CTI is één van de weinige coachopleidingsinstituten die door de International Coach Federation (ICF) zijn geaccrediteerd.

Sinds 2012 is Eline gecertificeerd in Advanced Deep Democracy Facilitation – The Lewis Method, een methode voor besluitvorming (zodat alle invalshoeken en geluiden binnen een groep worden gehoord) en conflictresolutie (zodat spanning in de groep wordt verminderd en transformatie kan plaatsvinden). Deze methode is ontwikkeld door Greg en Myrna Lewis (Zuid-Afrika) toen de Zuid-Afrikaanse apartheid eindigde en democratie daar begon. Met succes wordt deze methode in binnen- en buitenland toegepast door commerciële en niet-commerciële organisaties.

Bovendien is Eline sinds 2012 ook een geaccrediteerd specialist in Team Emotional Intelligence Survey, een tool die teamleiders en managers inzicht geeft in de dynamiek binnen hun team of organisatie. De uitkomsten worden afgezet tegen wetenschappelijke benchmarks uit de groepsemotionele intelligentie, zodat in samenspraak met het team geïdentificeerd kan worden hoe de teamprestaties naar het volgende niveau gebracht kunnen worden. Zover is deze tool vooralsnog beschikbaar in het Engels.

Tot slot, na het VWO is Eline op haar achttiende haar carrière gestart in de officiersopleiding van de Koninklijke Marine en heeft die na één jaar voortijdig afgebroken, om een studie in het Internationaal en Europees recht te voltooien, specialisatie Transnationale Commerciële Rechtspraktijk/International Business & Financial Transactions (LLM, Universiteit Utrecht, 2007). Als zij niet bezig is met het beste uit (groepen) mensen halen, dan schrijft zij aan haar eerste roman (nog te publiceren).

Haar geheime passie is vliegen, op haar lijst van persoonlijke doelen staan het behalen van haar commercial pilot license + ATPL.

Ze heeft inspirerende verhalen te delen over hoe ze haar leven heeft getransformeerd (en blijft transformeren, zoals een beeldhouwer die zijn sculptuur uithouwt), nadat ze in haar twintiger jaren concludeerde dat een carrière in de advocatuur haar niet vervulde, en hoe dat tot een innerlijke reis heeft geleid en persoonlijke transformatie (cycli van expansie, groei en vervulling) en ze deelt graag haar verhalen met hen die inspiratie zoeken.”

Zoveel meer ontwikkeling sindsdien, je bent welkom!